stylishspring

Ieri, pe o zi ploioasă și răcoroasă, nu tocmai de primăvară, ne-am întâlnit la prima sesiune de styling dedicată mamelor – Stylish Spring by Promenada. Lume multă, informații foarte interesante și actuale, parteneri minunați care ne-au dat multe sfaturi prețioase. Rovena, frumoasă ca întotdeauna, ne-a arătat că se poate să fii și mamă și femeie cu o carieră puternică și stylish în același timp. Ne-a oferit multe informații despre tendințele din această primăvară și vară dar mai mult decât atât ne-a încurajat să ne urmăm intuiția, preferințele, stilul propriu, să ne redescoperim, să ne reinventăm, ne-a învățat să avem curaj și să ne cunoaștem mai bine. Am discutat mult despre siluete, despre forma corpului și ce anume se potrivește fiecăreia dintre noi, în funcție de conformație. S-a exemplificat practic pe cele două mămici care au fost pe scenă și care au stat la coafat și machiat și ținutele vestimentare cărora li s-ar potrivi, în funcție de silueta lor.
Promenada
Răzvan Dobrescu, owner-ul saloanelor Yvonne (dintre care unul foarte chic chiar în Promenada), ne-a povestit mult despre hair-styling, de la cum ar trebui să ne spălăm părul, până la ultimele trenduri în materie de colorat părul (creta colorată pentru păr care se aplică în câteva minute și care se curăță la primul spălat), la sfaturi despre ce să facem cu părul nostru în sarcină și imediat după naștere. Dar mai ales ne-a arătat cum se face … corect… o coadă chic. Și vă spun că arăta foarte bine.
Raluca, specialistul în make-up Douglas a pregătit super rapid cele două mămici cu un machiaj lejer, discret, natural și ne-a dat câteva sfaturi despre tipurile de ten, despre ce scoatem în evidență și cum și despre ce nu ar trebui să ne lipsească din trusa noastră de machiaj.
Mulțumim Dianei și Ruxandrei, celor două mămici care au fost dispuse să primească ”pe viu” sfaturile și tehnicile stiliștilor.

Stylish Spring by Promenada continuă

Azi – 3 martie și miercuri 5 martie, de la 18.30 la 20.00 – încă două sesiuni foarte practice despre fashion, make-up și hair-styling. Puteți pune întrebări, cere lămuriri sau pur și simplu puteți veni să vedeți care mai e trend-ul în materie de haine, accesorii sau coafuri.
Pentru înscrieri trimiteți un email la dana@urbankid.ro, accesați și pagina de Facebook a evenimentului. Dacă vă hotărâți în ultimul moment puteți merge cu încredere, locația este destul de încăpătoare…