Primul este pentru doamnele însărcinate și pentru viitorii tătici și se numește “Alăptare și puericultură”. De aici, viitorii părinți vor pleca cu tot felul de informații legate de prima întâlnire cu bebelușul, îngrijirea noului-născut, beneficiile alăptării și cum să profitați la maxim de ele.
Cursul de “Alăptare și puericultură” are loc sâmbătă, pe 25 august, între orele 9:00 și 14:00, este susținut de Dr. Ilinca Tranulis, costă 150 de lei și are loc pe Str. Episcop Chesarie nr. 6.
Bonus: tăticii care participă la curs primesc un atestat de absolvire, ceea ce înseamnă 10 zile lucrătoare de concediu paternal. Nu-i așa că e super cool? 🙂
Vă spuneam că sunt două cursuri ce au loc la final de august. Al doilea este pentru părinții care vor să învețe tehnicile de prim ajutor și se numește simplu: “Cursul de prim ajutor pediatric“.
Este susținut de un medic de medicină de urgență și un altul pediatric și are loc marți, pe 28 august, între orele 18:00 și 21:00, costul fiind tot de 150 de lei și tot pe Str. Episcop Chesarie nr. 6 are loc. Dacă primul curs este destinat viitorilor părinți, acesta este atât pentru viitorii, cât și pentru actualii părinți, dar și pentru bunici, bone și oricine care are în grijă un copil
Dacă v-am făcut curioși (și eu sper că am reușit) dați un telefon la 07ALAPTARE sau un mail la alapteaza [@] yahoo [.] com pentru înscrieri și / sau mai multe informații.
Sursă foto: Kyle and Kelly Adams/ Flickr.com.