Suntem cu toții părinți buni, iar părinții buni încearcă mereu să fie și mai buni pentru copiii lor, pentru familiile lor și nu în ultimul rând pentru ei.
De aceea, atunci când descoperim ateliere faine pentru părinții care vor să înțeleagă ce se întâmplă cu ai lor copii nu ezităm și vă povestim despre ele cât mai repede, pentru a avea cum să vă planificați timpul și pentru a nu le rata.
Unul dintre aceste ateliere faine este cel ținut de Antonia Noel, consultant în Comunicare Relațională, trainer Dezvoltare Personală și practician ESPERE, care are drept temă: Cum să cresc un copil fericit?
Atelierul are loc la final de septembrie, mai precis pe 22 septembrie, la Grand Hotel Continental, de pe Calea Victoriei, București, iar în cadrul workshop-ului veți afla despre:

  • care sunt dimensiunile parentale
  • cele trei nevoi ale copilului (fiziologice, educaționale, relaționale)
  • cum dau, cer, primesc, refuz într-o relație echilibrată
  • diferența dintre sentimente și relație
  • ascultarea activă pe trei registre (real, imaginar, simbolic)
  • comunicarea la nivelul faptelor, trăirilor, rezonanțelor, ideior
  • diferențierea între obiect și subiect
  • gestionarea mesajelor negative/pozitive

Atelierul este unul interactiv, în care cei care participă vor învăța cu ajutorul unor situații concrete, dar mai bine vă las cu mai multe informații despre atelier chiar de pe pagina evenimentului de pe Facebook.

Concurs rapid

Dacă ne răspundeți printr-un comentariu la întrebarea de mai jos până pe 31 august 15 septembrie veți putea căștiga un loc gratuit la atelier. Cel mai frumos răspuns la întrebare câștigă invitația gratuită:

“Care este cel mai frumos moment în relația voastră cu cei mici, de când ați devenit părinți?”

Later update

Castigatoarea este Luca Silvia! Felicitari si multumim tuturor pentru participare!
Silvia, te rugam sa trimiti un mail cu datele tale la office @ altavistagroup . ro pentru a intra in posesia premiului. 🙂
Sursă foto: normalityrelief/ Flickr.com.