SuperDad
A avea un copil este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla cuiva, dar (pentru că există un DAR și nu se referă la cadourile neprețuite pe care ni le fac copiii zilnic) sunt momente în care noi, adulții, suntem blocați sau nu știm cum să reacționăm în fața dificultăților și acțiunilor de zi cu zi. Atelierele, cursurile, ieșirile, întâlnirile ne ajută, însă de cele mai multe ori acestea sunt concentrate asupra mamelor. Cum rămâne cu tații? Cum rămâne cu superputerile nedescoperite ale tăticilor?
Aici intervine SuperDad, întâlniri care scot la iveală toate superputerile tăticilor urbani, precum intenția, atenția, empatia și autenticitatea, toate având la bază Comunicarea Nonviolentă, abordare dezvoltată de Marshall B. Rosenberg, cu puteri transformatoare şi vindecătoare în relaţiile interumane.

Ce se întâmplă la cursul SuperDad?

  • Vei descoperi ce fel de tată vrei să fii, valorile cele mai importante pentru tine, principiile după care vrei să te ghidezi în rolul de părinte
  • Îți consilidezi capacitatea de a fi cu adevărat prezent faţă de tine şi faţă de copiii tăi când sunteţi împreună
  • Vei învăţa să fii sincer cu copiii tăi şi să le împărtăşeşti mai mult din ceea ce eşti tu cu adevărat
  • Vei îmbina cele patru abilităţi pentru a atrage cooperarea copiilor tăi, fără să recurgi la ameninţări şi pedepse

Superputerile tăticilor se ascultă, se învață, se simt pe 4, 11, 18, 25 septembrie, între orele 18:30-21:30, pentru că atunci se organizează cele patru întâlniri SuperDad, la Asociația pentru Comunicare Non-violentă, pe de Strada Bucovina nr. 1A, bl. L10, ap. 49 (zona Bd. Basarabia, stadionul Lia Manoliu), București.
Numărul de locuri este limitat la 12, deci trebuie să vă grăbiți un pic, iar prețul este de 375 de lei pentru toate cele patru modele. Pentru înscriere sau alte detalii, trimiteți un mail la asociatiacnv [@] yahoo [.] com
Sursă foto: Drew And Merissa/ Flickr.com.