De data aceasta calendarul nu este pe o lună întreagă, ci doar între 1 și 24 decembrie, perioada în care ne fuge mintea doar la Crăciun și este un mod inedit și distractiv în care putem număra zilele până când vine Moș Crăciun.
Să vă explic pe îndelete. Calendarul nu doar că ne arată zilele, ci are câte un buzunăraș special pentru fiecare zi, unde copiii vor găsi în fiecare dimineață o surpriză de la voi, vestitorii Moșului. În plus, în fiecare buzunăraș există și mai multe idei de activități care depind de preferințele voastre. De la realizarea de felicitări, la ornamente, scrierea scrisorii către Moș sau citit povești cu iz de Sărbători de Iarnă.
Prima activitate și primul dar vor fi pe 1 decembrie, în buzunărașul dedicat, iar ultimele pe 24 dimineața, urmând ca de Crăciun să vină Moșul și să pună capăt calendarului magic.

Așa-i că sună a o activitate care poate deveni tradiție de familie?
Vă învață cum să faceți calendarul Viorica Pintilie și Doina Pop, la Lumea lui MOMO, pe 20 și 27 noiembrie de la ora 19:00, la ceas de seară, pentru că așa e frumos să ne gândim la Crăciun. Cele două întâlniri durează câte 2 ore căci este destul de laborioasă realizarea calendarului.
Cât costă? 70 de lei pe ședință, bani în care intră toate materialele și, așa cum ne-am obișnuit deja la Lumea lui MOMO, primim și ceai bun și mere din partea casei.
Vă puteți înscrie din formularul de mai jos și nu uitați să ne arătați și noi calendarul după ce l-ați terminat. 🙂

Sursă foto: Unhindered by Talent/ Flickr.com.