Nu de alta, dar sunt atât de colorate mai că aș face excepție de data aceasta și, chiar dacă sunt destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani, m-aș înscrie și eu. Ce pot să spună organizatorii dacă pun “umărul la treabă” și construiesc și eu cetăți și vise precum cei mici? 😀
Recapitulând, sunt 4 ateliere, 2 sâmbătă și alte 2 duminică. Cele de sâmbătă sunt după cum urmează:

  • Program de relaționare socială – cetatea: în care copiii vor construi, pe echipe, fortificații neolitice, redute sau castele japoneze ori chiar cetățile Blidaru, Râșnov și Poenaru. Totul din cărămizi din burete, giulele de cauciuc, grinzi, sfori, chei și costume speciale, pentru a nu se răni (să nu care cumva să credeți că le pune cineva cimentul în față copiilor)
  • Curs de comunicare vizuală: în care copiii află despre cum pot comunica nu prin cuvinte, ci prin imagini și cum își pot dezvolta chiar ei abilitățile de comunicare cu cei mari și cu cei de vârstă asemănătoare.

Duminică se lasă iar cu joacă:

  • Program de relaționare socială – construiește și cucerește: un joc haios tot pe echipe, cu granițe, împărății, task-uri și multe altele, totul bazându-se pe comunicarea evident,
  • Curs de construcții și arhitectură: în care cei mici află informații noi despre construcții, rețele de apă și cum se ridică din temelii o casă.

În loc de încheiere vă trimit cu încredere către primul articol în care vă povesteam despre ateliere, articol în care veți găsi toooate detaliile despre acestea.
Aveți mai jos un formular de înscriere pe care vă îndemnăm să-l folosiți “cât e cald” și cât încă mai sunt locuri disponibile în echipele de joacă.