Trebuie să recunoaștem că, din păcate, multe dintre atelierele și evenimentele faine au loc în Capitală. De data aceasta însă, povestim despre un atelier fain destinat familiilor din Piatra Neamț.
Noi suntem de părere că un părinte perfect care are o familie fericită este într-o continuă formare, învață din simple gesturi, de la copiii săi, de la specialiști, și nu îi este frică nicodată să spună că a greșit sau că are nevoie de ajutor ori de o părere specializată. Pentru acești părinți Antonia Noel organizează ateliere, toate realizate după principiile metodei ESPERE (o psihopedagogie a comunicării, scopul metodei fiind de a facilita relatți pline de viață) iar Antonia ajunge în acest final de săptămână la Piatra Neamț.

Cum să cresc un copil fericit?

Așa se numește atelierul de pe 17 noiembrie, care are loc între 9:00 și 17:00 la Centrul ACADEMICA: “Cum să cresc un copil fericit”, iar în cadrul workshop-ului veți afla despre:

  • care sunt dimensiunile parentale
  • cele trei nevoi ale copilului (fiziologice, educaționale, relaționale)
  • cum dau, cer, primesc, refuz într-o relație echilibrată
  • diferența dintre sentimente și relație
  • ascultarea activă pe trei registre (real, imaginar, simbolic)
  • comunicarea la nivelul faptelor, trăirilor, rezonanțelor, ideior
  • diferențierea între obiect și subiect
  • gestionarea mesajelor negative/pozitive

Atelierul este destinat atât părinților, cât și psihologilor, cadrelor didactice și medicilor, dar și celor care sunt interesați de dezvoltarea personală a lor și a copiilor.

Concurs fulger pentru părinții din Piatra Neamț

Dacă ne povestiți aici, într-un simplu comentariu, ce înseamnă pentru voi să fiți părinți aveți șansa să participați gratuit la atelierul din această sâmbătă susținut de Antonia Noel.
Tragem linie repede, așa că trebuie să vă grăbiți un pic să comentați sau să vă anunțați prietenii din Piatra Neamț despre concurs. În această seară vom anunța cine este norocosul câștigător.
Cei care vor să ajungă la eveniment și nu sunt câștigători trebuie să știe că atelierul costă 130 lei, iar înscrierile se pot face la 0744 967 319 și centrulacademica [@] yahoo [.] com.
 

LATER UPDATE:

La atelierul de sâmbătă va ajunge A.I. Feicitări și mulțumim tuturor pentru participare!
Spor și succes!