După câteva campanii tare drăguțe, una în care au blocat o girafă la metrou la Universitate și alta în cadrul căreia au plantat un pom fix în centrul stației de metrou, Muzeul Antipa anunță redeschiderea!
„Ați sunat la Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, în această perioadă muzeul este închis, dar își va redeschide porțile începând cu 17 septembrie 2011” auzim dacă sunăm la numărul de telefon de pe website-ul muzeului, așadar până atunci pregătiți-vă întrebările și curiozitățile pentru că odată deschis veți reveni cu siguranță!
Asta pentru că exponatele vor fi dezvăluite într-un cu totul alt fel, vor există info touch-uri, sunete și lumini speciale, proiecții și multe alte surprize.
Cu alte cuvinte, Muzeul Antipa se va transforma în cel mai fain muzeu de țară! Era și cazul am spune, pentru că este închis pentru renovare de aproape trei ani și tare dor ne era să-l vizităm pe bune și nu doar cu ajutorul secțiunii de pe website, care ne dă voie să ne plimbăm, virtual ce-i drept, prin muzeu!
Când vă duceți să-l vizitați?
PS – Imagini superbe cu proiectul lucrărilor de reamenajare ale expoziției permanente de la Antipa găsiți pe pagina noastră de Facebook!
Surse foto: ARTEXSERVICES.eu.