recomandari de weekend
Vine, vine… wekeend-ul și noi venim cu recomandări frumoase de final de săptămână. Mâine, adică sâmbătă, 13 noiembrie, și duminică, adică pe 14 noiembrie, Winners Tennis Club din București și Cluj-Napoca își deschid din nou porțile, pentru 45 de pici din București și încă 30 din Cluj. Pici sportivi adică, pentru că este vorba de două competiții din cadrul Tenis10.
tenis copii
Totul despre turneu în comunicatul de presă pe care îl puteți citi la secțiunea de comunicate de presă pentru kinderi, adică aici.
Al doilea super eveniment recomandat de UrbanKid.ro este atelierul Holy Molly pentru kinderi. Are loc la The Ark și se numește FUNderground. Picii vor crea jucării magice din lemn pe care apoi le pot lua acasă, că doar trebuie să se laude cu ele nu? Iar părinții se pot strânge la o vorba la cafea la lounge-ul The Ark, care este cu un etaj mai sus de locul de joacă al copiilor lor.
hollyMolly
Citește mai mult despre atelierul de creație accesând comunicatul de presă de aici.
Și la final, după tenis și atelierul de creație, vă puteți relaxa la un ceai bun, ceainăria recomandată pentru această săptămână – GreenTea.
Voi ce alegeți? Tenis sau jucării din lemn? Sau amândouă? Sau altceva? Spuneți-ne și nouă!
Have fun!


Sursă foto principală – A weekend of play