Începe un sezon de poveste în circuitul Tenis10 pentru toți copiii iubitori de tenis! Evenimente de top, locații frumoase și variate, noi turnee peste granițele țării, premii mai mari și diversificate și jucători dornici de a-și îmbunătăți palmaresul sunt principalele atractivități ale sezonului de tenis 2016-2017.
Peste 200 de turnee în toată țara, dar și peste granițe se vor desfășura în cel de-al 7-lea sezon al circuitului Tenis10, destinat copiilor cu vârste între 4 și 10 ani, coordonat de MPG.
Printre cele mai importante evenimente, care îi așteaptă pe cei mici să își etaleze îndemânarea și talentul, menționăm: 7 turnee Platinum la Brașov, Cluj, Focșani, Mamaia, Oradea, București, Pitesti; Winter Series Little Stars, în luna aprilie; Cupele Bucuriei, un simultan de turnee desfășurat în aproape 18 orașe în luna mai; Circuitul Super10, în București, Iași și peste graniță, la Albena; Masters Bistrița.
Un aspect important de subliniat este că invitația la evenimentul Winter Series Little Stars este deschisă tuturor copiilor care câștigă minim un turneu în perioada noiembrie 2015 – martie 2016 și care sunt încă eligibili să participe în sistemul Tenis10.
În decembrie, toti puștii care au câștigat cel puțin un turneu în perioada aprilie-octombrie 2016 sunt așteptați să se dueleze la cea de a 7-a ediție a Turneului Campionilor.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele din cadrul circuitelor de tenis pentru amatori, vă invităm să vizitați paginia oficială www.tenis10.ro și pagina Facebook Tenis10.

 
Despre MPG:
MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. MPG este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 19 ani in domeniu. Coordoneaza peste 750 de evenimente sportive, in 70 de orase, acoperind intreg parcursul anului. MPG implementeaza 4 sisteme nationale: tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro si alergare – www.runfest.ro precum si un sistem de competitii pe 10 discipline sportive, in Bucuresti, accesat de peste 200 de companii – Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Totodata, proiectul pentru copii Tenis10 – www.tenis10.ro – a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013. Compania a creat si dezvoltat si un proiect cu format special, o cursa cu obstacole URBATLON – www.urbatlon.ro. In ultimii 9 ani, MPG a implementat peste 4.000 de evenimente sportive si a lansat campanii de comunicare impreuna cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se gasesc pe pagina oficiala www.mpg.com.ro.