Dupa 39 de mini-turnee, disputate in perioada primavara-vara, si o luna de pauza competitionala, copiii Tenis10 asteapta nerabdatori sa intre din nou pe teren.
Sambata, 13, respectiv duminica, 14 noiembrie, Winners Tennis Club din Cluj-Napoca si TC Dinamo din Bucuresti isi vor deschide din nou portile pentru 30, respectiv 45 de prichindei dornici sa joace tenis usor, distractiv si sanatos. Cele doua competitii vor da startul turneelor Erste Asset Management – Winter Series, din cadrul Tenis10, fiind urmate, pana pe 19 decembrie, de alte opt intreceri similare.
O provocare atat pentru cei mici, cat si pentru parinti, turneele Tenis10 au debutat in luna mai a acestui an si s-au desfasurat, de-a lungul a sase luni, in peste 20 de cluburi sportive din intreaga tara. Dedicate copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 10 ani, aceste competitii decurg dupa o serie de reguli care permit un joc usor, relaxat si mult mai distractiv. Cele trei stagii – Rosu, Portocaliu si Verde – au fost astfel concepute incat copiii pot progresa rapid, dobandind treptat incredere, siguranta si, cel mai important, placere de a juca.
Peste 600 de mici jucatori au participat pana acum in astfel de intreceri, iar ca dovada a faptului ca tenisul incepe sa fie practicat cu placere si devine din ce in ce mai important in vietile lor, acestia au asteptat cu nerabdare reluarea competitiilor, tablourile de joc de la Winners Tennis Club si Dinamo completand-se in timp record. Si alti copii au ocazia sa participe la cele opt turnee de iarna ramase, inscriindu-se in circuitul Tenis10 si urmarind calendarul competitional disponibil pe www.tenis10.ro.
Tenis10 Erste Asset Management – Winter Series este sustinut de:
Title Sponsor – Erste Asset Management
Sponsori oficiali – Wilson
Sponsori – Cartoon Network, Tuca Zbarcea & Asociatii, Diverta, RH Printing
Parteneri media – Itsy Bitsy, urbankid.ro, eva.ro si 1801.ro
Toate detaliile legate de proiectul Tenis10 sunt disponibile online, pe www.tenis10.ro. Acelasi site pune la dispozitia celor interesati informatii privind turneele incheiate si viitoare, cuprinzand si o ampla galerie foto-video de la turneele anterioare.
Despre Tenis Partener
Brand-ul Tenis Partener a luat nastere o data cu aparitia pe piata media din Romania a revistei cu acelasi nume. In aproape patru ani de la lansarea acestui concept editorial, divizia de publishing a Tenis Partener® a adaugat noi produse print si online, majoritatea venind in sprijinul amplelor proiecte sportive pe care compania le-a initiat. In prezent, brandul Tenis Partener® cuprinde o varietate de servicii si produse media, incluzand cateva proiecte competitionale nationale si locale si evenimente ce reunesc toate categoriile de public implicate in fenomenul tenis.