familie fericita
Copii sănătoși și veseli care să zâmbească mereu și să vă aducă aminte de toată inocența din lume și de toate lucrurile pentru care merită să zâmbiți!
Sunteți niște părinți sau niște viitori părinți norocoși, fie că aveți un bebe abia născut sau că sunteți viitoare mămici ori viitori tătici ori că vreți să aveți un bebel în familie în viitorul apropiat, iar la final de an, de fapt cu doar câteva ore înainte de finalul anului, este frumos să faceți o retrospectivă a anului ce abia se termină. Și, de ce nu, o listă cu ceea ce ați vrut să faceți în 2010 și nu ați avut timp.
UrbanKid.ro vrea să vă ofere și mai multe texte frumoase, sfaturi cu locuri kidfriendly unde puteți ieși cu bebeii sau cu cei mai mărișori, cursuri de care cei mici se pot bucura ori idei de activități de care să se bucure întreaga familie.
Mai vrem să adunăm toate pozele cu părinții noștri când erau tineri și să facem un album maaare cu ele și să ne mândrim apoi cu părinții români. Hipioți, rockeri, la petreceri sau în camerele de cămin, cu bebei în brațe sau în cărucioare, momente vesele sau triste le vrem pe toate în album! 🙂
Revenind însă la întrebarea de la început: voi ce vă doriți de la 2011?
Sursă foto: rolands lakis/ Flickr.com.