campanie parinti fotografii
Ne-a inspirat campania My Parents Were Awesome și suntem convinși că și noi, românii, avem multe de arătat și de povestit! Așadar, cu ajutorul tuturor, vrem să strângem toate pozele cu ai voștri din tinerețe, înainte ca ei să devină părinți sau după ce v-au născut pe voi. 🙂
Povești amuzante sau mai puțin fericite, întâmplări care nu pot fi șterse odată cu trecerea anilor sau povestea care spune cum s-au cunoscut ai voștri! Le așteptăm pe toate și le arătăm unei lumi întregi.
Ne-au susținut, ne-au sfătuit și ne-au demonstrat că avem la cine să apelăm indiferent de situație. Acum este rândul nostru să le arătăm cât de importanți sunt ei pentru noi toți. Și ce modalitate mai bună ar exista să facem asta decât să punem mână de la mână și să adunăm de un album comun cu toate amintirile frumoase cu ai noștri?
Haideți să demonstrăm că părinții noștri au fost cei mai tari în tinerețe! Așteptăm cu mare drag pe adresa de mail
parinti@urbankid.ro
poze cu ei, însoțite de un scurt text în care să ne spuneți câteva cuvinte despre cum sunt părinții voștri, ce au făcut ieșit din comun în tinerețe, câți ani aveau în poză, cum le place să-și petreacă timpul liber acum și cum le plăceau atunci ori un text despre ocazia cu care a fost făcută fotografia.
Vă las cu poza alor mei, făcută în ziua în care s-au căsătorit 🙂 scuzați calitatea imaginii, dar am fotografiat un tablou la care ai mei țin mult.
Sursă foto principală: MyParentsWereAwesome.tumblr.com.
[nggallery id=91]