Moș Crăciun își citește corespondența seară de seară și știe ce își dorește fiecare copil. Odată cu dezvoltarea tehnologiei, Moșul are acces la Internet, și-a cumpărat un laptop performant și s-a decis să le răspundă copiilor cuminți prin mesaje personalizate, pentru a ajunge la mai multe familii.
MosCraciun.Rocks
Echipa lui Moș Crăciun din România vine în casele voastre nu prin șemineu, ci cu ajutorul calculatorului, cu mesaje video pentru cei care vor să-l vadă pe Moș Crăciun în biroul său.
Acest proiect este gândit și lansat de UrbanKid.ro & friends cu scopul de a oferi amintiri frumoase, în limba română, copiilor mici și mari care îl așteaptă pe Moș Crăciun. Cei care doresc să le facă o surpriză celor dragi în preajma Sărbătorilor de Iarnă sunt invitați să acceseze formularele dedicate de pe site-ul www.MosCraciun.Rocks și să ofere cât mai multe amănunte despre destinatarul mesajului video.
Poate fi copilul vostru, verișorul sau nepotul, finul care locuiește peste granițe sau chiar un prieten, șeful ori colectivul unei companii – pe scurt, tuturor celor cu suflet de copil, care cred în Moș Crăciun. În cel mult patru zile, veți primi pe mail mesajul video al Moșului, video care poate fi descărcat local pentru a vă putea bucura de el și peste ani.

Costul pentru un mesaj video dedicat copiilor este de 40 de lei, iar pentru un mesaj video dedicat “copiilor mai mari” costul este de 108 lei.

MosCraciun.Rocks este un proiect gândit și lansat de oameni mari cu suflet de copii, care îl așteaptă an de an pe Moșul: UrbanKid.ro – un blog colectiv visat/gândit/pornit de câţiva oameni care îndrăgesc foarte tare copiii pentru ceilalţi oameni care îi iubesc la fel de mult- & Irina -online aficionado, pasionată de tot ce se poate face frumos pe Internetul ăsta mare & Project Manager la Mixtopia.ro.