8 pasiDaca vrei sa te implici in ceva frumos, alatura-te si tu campaniei Asociatiei Atelierul de Zambete pentru a ajuta proiectul 8 Pasi spre Copilul Tau sa intre in FINALA Campionatului de Bine  o competitie de fundraising organizata in cadrul platformei Bursa Binelui.
8 Pasi spre Copilul Tau  poate ajunge in finala cu ajutorul tau. Primilor trei finalisti, BCR le va dubla suma atrasa in cadrul Campionatului de Bine, pana in limita a 5.000 de euro.
Asociatia Atelierul de Zambete isi propune sa contribuie prin programele sale la consolidarea sistemului de educatie si protectie a copilului din Romania si la consolidarea rolului familiei in cresterea si educarea copiilor prin facilitarea accesului la bune practici si formare. Programele derulate de ei se adreseaza si copiilor din medii defavorizate ca suport pentru dezvoltarea si integrarea lor in societate.

8 Pasi spre Copilul Tau

Copiii nostri se dezvolta in si prin relatia cu noi. Pentru ca poti darui copiilor aflati in plasament maternal sansa de a dezvolta o relatie de atasament sigur cu asistentul maternal, punand astfel bazele dezvoltarii lui ulterioare. Pentru a avea un viitor sanatos copiii au nevoie de sprijin emotional de calitate, acest lucru devine posibil prin fiecare donator din aceasta campanie.

Despre ce este vorba

Proiectul “8 Pasi spre Copilul Tau” vizeaza participarea a 100 de asistenti maternali din Bucuresti la Programul de Educatie Parentala Cercul Sigurantei, un program de educatie parentala centrat pe relatie, dezvoltat de Cooper, Hoffman&Powell.
Programul de Educatie Parentala Cercul Sigurantei ajuta asistentii maternali sa inteleaga mai bine nevoile copiilor si sa dezvolte o relatie de atasament sigur cu copiii. O astfel de relatie este baza dezvoltarii la copii a empatiei, stimei de sine, relatiilor bune cu adultii si copiii, a abilitatii de gestionare a emotiilor, a bunatatii si blandetii.
Acest program se va desfasura cu grupe de 8-10 asistenti maternali, fiecare grupa participand la 8 intalniri.

Scopul proiectului

Participarea a 100 asistenti maternali in 2015 la Programul de Educatie Parentala Cercul Sigurantei.

Cui donezi?

Beneficiarii directi sunt 100 asistenti maternali din Bucuresti, iar beneficiarii indirecti sunt copiii aflati in plasamentul acestora.
Intra pe bursabinelui.ro si sustine-i cu o donatie pe cei care au nevoie sa invete sa fie mai buni pentru copiii de care au grija!