Credem în ceea ce vedem, iar problema fetelor sau femeilor care vor să ajungă la o siluetă precum cea prezentată de mass media, filme și alte medii asemănătoare nu este una nouă. Din păcate însă, nimic nu pare că poate opri acest lucru, iar fetițele văd încă de mici exemple cu păpuși și caractere din desene animate care au o siluetă ce nu are cum să fie una normală în lumea reală. Talia prea mică, picioarele mult mai lungi, capul foarte mare comparativ cu restul corpului sunt doar câteva dintre exemple.

Pe de o parte, există o “tabără” a celor care vor să facă tot ce le stă în putință pentru a deveni precum modelele din animații, filme sau fotografii. De cealaltă parte, de ceva timp există și “tabăra” celor care spun că a fi supraponderal este ok. Adevărul este, desigur la mijloc: sănătatea este importantă, a avea un corp sănătos este tot ceea ce ar trebui să ne dorim și asta ar trebui să știe și copiii, indiferent de sexul sau vârsta lor.

Revenind însă la titlul de astăzi, ilustratoarea Loryn Brantz din New York a vrut să schimbe talia prințeselor Disney. Nu cu alt scop decât acela de a arăta tuturor faptul că personajele sunt minunate și cu o talie mai mare.

Cum vi se par imaginile de mai jos?

1 2 3 4 5

Sursă foto: hellogiggles.com.