felicitari din inima
Ne-am plictisit cu toții de clasicele SMS-uri de Crăciun care încep cu “Fie ca…”, eu una recunosc că nici măcar nu le mai citesc când văd începutul. De câțiva ani, nici măcar mesajele nu mai sunt considerate ok, este mult mai simplu să trimiți mesaje pe Facebook ori să urci o poză cu zăpadă sau cu Moșul și să tăguiești toți prietenii în ea.
Nu vă este dor de o scrisoare către prietenii dragi?
Nu vă este dor să primiți în poștă, pe lângă facturi și alte înștiințări, și o felicitare unică?
Dacă da, zic să luăm atitudine și să nu lăsăm mesajele impersonale să ne asalteze din nou în preajma Sărbătorilor de Iarnă!
Felicitaridininima.ro este un site care ne pune la dispoziție muuulte felicitări realizate de copii. Putem comanda aici și ajung la noi numai bune de semnat și trimis către prieteni. Cât costă? Puțin, foarte puțin: 3 lei o felicitare. Așadar, dacă avem, să zicem, 100 de prieteni care merită un gând frumos de Crăciun avem nevoie de 300 de lei.
Ceea ce e și mai frumos urmează abia acum: toate aceste felicitări sunt pictate de copii care au trăit în centre de plasament și care acum sunt în case de tip familial, lângă persoane care-i iubesc și care au grijă de ei. Și toți banii care se strâng în urma vânzării felicitărilor se duc la micuții care au nevoie de ei.

Ideea campaniei Felicitaridininima.ro ne-a venit în urma nenumăratelor solicitări – Noi cu ce putem ajuta? Ideea este foarte simplă: 100.000 de felicitări vor ajuta 400 de copii să rămână în familiile lor. Practic, cumpărând niște felicitări, poți decide finalul unei povești de Crăciun, povestește Ioana Hodoiu, manager de comunicare la HHC România.

Corporatiști, sunteți pregătiți?

Pentru că știm că în această perioadă multe dintre marile corporații de la noi se gândesc deja la ce cadouri simbolice ar putea să facă angajaților sau partenerilor, noi propunem tot Felicitaridininima.ro. Dacă veți comanda cel puțin 100 de felicitări atunci le puteți personaliza cu logo-ul companiei. Cu alte cuvinte, veți avea parte de niște cadouri unice și personalizate, dar și foarte ieftine. Toate acestea și o faptă bună, pentru că veți face niște copii fericiți. Ce spuneți? Sunteți aproape de micuți? 🙂
PS: Dacă vă place proiectul și vreți să-l susțineți și altfel decât prin comandarea felicitărilor, atunci scrieți despre el, dați share la acest articol pe Facebook/ Twitter sau chiar urcați un widget pe blogul vostru dacă aveți unul, le găsiți pe Felicitaridininima.ro.