ia cu maneci lungi protejeaza de soarele puternic
Soarele arde rău de tot. Pielea copiilor se ştie că este foarte sensibilă. Din păcate soarele nu mai este acelaşi ca acum 20-30 de ani aşa că trebuie să avem grijă când expunem copiii la soare, cum şi cât timp. Se ştie că cea mai bună protecţie este îmbrăcămintea, pălăria şi umbra. Un pitic atomic nu o să prea stea la umbră aşa că rămâne întrebarea: cum îl protejăm de razele UV. Dar cum facem să nu supraîncălzim copiii pe căldurile astea.
Noi am găsit o mică soluţie. O ie. Este răcoroasă, acoperă destul de mult din corpul copilului şi este foarte frumoasă ! Este croită şi cusută de mânuţele unei tinere mămici din Suceava. O puteţi găsi pe beefree.rosau pe artizanart.blogspot.com.
UrbanKid.ro a probat la mare o ie cu mânecă lungă şi una gen cămaşă de noapte 🙂
cu copilul mic la mare
Pe de altă parte, să nu credeţi că am ignorat cremele speciale de protecţie solară UVA şi UVB. Am folosit cu mare succes o cremă de protecţie din ingrediente naturale, fără parabeni, fără alcool, parfum, coloranţi sau conservanţi, cu FPS 45 de la Organik.ro şi chiar am fost foarte mulţumiţi. De când a început să bată soarele mai tare suntem cu crema după noi şi chiar nu e bronzată domnişoara noastră. Tot la mare am probat şi o cremă anti-ţânţari şi alte insecte de la Pediakid şi chiar a funcţionat. Chiar şi pentru cei mai mari a fost foarte bună.
Aşadar, nu plecaţi la mare nepregătiţi! De fapt, nici chiar în parc. Se ştie foarte bine că sunt mulţi ţânţari şi alte insecte prin ierburile din parcuri.
camasa de noapte ie de copii