tabere de vara 2010
De curând, am descoperit RoAdventure. Sunt câțiva oameni care iubesc natura, sportul și copiii și care, de ceva ani, organizează tabere pentru copii. În oferta lor găsim următoarele tabere de vară (2010): de vizitare obiective turistice în Bucovina și Maramureș; de animație în Munții Apuseni – Arieșeni; tabere de cercetași la Zărnești, tabere de tenis la Bran, de alpinism în Munții Bucegi, de supraviețuire la Dâmbul Morii sau, dacă vreți și altceva în afară de munte, există și tabără de vară în Delta Dunării.
tabere de vara la munte 2010
Toate taberele durează între 6 și 7 zile, iar costurile încep de la aproximativ 800 de lei, până la 1200, depinde de loc și de perioada pe care o alegeți, pentru că se organizează plecări pe toată perioada verii. Cazarea se face la pensiuni de 2 sau 3 stele.
tabere de vara 2010 foc de tabara
Pentru fiecare tabără, programul este deja foarte bine pus la punct, echipa RoAdventure îi ține pe copii permanent ocupați – tot felul de activități, drumeții, vizite la obiectivele turistice din zonă.
tabere de vara in maramures 2010
Înscrierile se fac cu cel puțin 30 de zile înainte de plecare și se achită în două rate: prima la rezervarea locului și a doua, la sosirea în tabără.
tabere de vara 2010 catarare alpinism
Pentru restul detaliilor, intrați pe tabere-vara.info unde găsiți toate informațiile de care aveți nevoie: oferte tabere de vară 2010, lista lucrurilor pe care trebuie să i le puneți copilului în bagaj, detalii despre echipa RoAdventure – ca să știți pe mâna cui vă lăsați moștenitorii, date de plecare, modalități de plată, vedeți voi… 🙂
tabere de vara calarie 2010