Castelul Bran, vedere din sud
Azi vorbim despre o tabără sau un atelier de vară. Să nu înțelegeți că încă nu ne-am decis despre ce vom scrie, dar ceea ce vă propunem este 2 în 1. Este vorba despre atelierul de vară ”Mă joc isteț”, care are loc la Bran și durează 6 zile. Copii se vor juca pictând, modelând în lut, jucând teatru, dansând, etc.
Echipa care îi va coordona le-a pregătit și alte activități: jocuri de cooperare, jocuri creative, acțiuni ecologice și drumeții prin natură sau vizitarea Castelului Bran. Vor fi coodonați de o echipă formată din trei psihologi specializați în terapie prin joc și un pedagog. Atelierul este dedicat copiilor cu vârste între 5 și 12 ani.
Cazarea copiilor se face la Casa Florica&Nelu Voinescu (la 5 minute de Castel) și prețul este de 1000 de lei, în care intră cazarea pentru 6 zile/5 nopți, 3 mese + 2 gustări pe zi. Transportul nu este asigurat și se face astfel: București – Brașov cu trenul, Brașov – Bran cu un microbuz închiriat.
Tabara BranLa finalul taberei, părinții vor primi o descriere a evoluției copilului (trăsăturile de personalitate, modelele de comportament, modul de relaţionare, aptitudinile, afinităţile creative, stilul personal de comunicare, reacţiile emoţionale la diverse situaţii: de competiţie, de expunere în faţa grupului, capacităţile de afirmare, nivelul de încredere în sine).
Perioadele de desfășurare sunt: 5-10 iulie, 3-8 august, 23-28 august.
Pentru detalii și înscrieri:

  • Irina Calota – 0724 317 779, irinacalota@yahoo.com
  • Camelia Dumitru – 0722 199 099 , camidumitru@gmail.com
  • Alexandra Pantea – 0752 089 054, alexandrapantea@yahoo.com

http://atelierecreative.wordpress.com/
Sursa imagine pricipala: Horia Valan / Flickr