baby expo
Baby Expo a crescut! Nu, nu se schimbă evenimentul, nu se transformă în eveniment pentru adulți, doar că a ajuns la ediția cu numărul 29! Îi urăm și noi “La cât mai multe și frumoase ediții!” și mai departe vă spunem vouă noutățile.
Pe 26, 27 și 28 noiembrie să nu vă faceți planuri că vine Baby Expo peste noi!

Concursuri, concursuri si iar concursuri!
Cea mai frumoasă burtică” este numele primului concurs de la Baby Expo. Spuneam că este primul concurs, pentru că urmează “Piticii sportivi”, pentru kinderii cu vârsta cuprinsă între 14 și 36 de luni.
Să facem mișcare
Este vorba tot de un concurs. “Salsa BABY” se numește și doar mămicile cu bebei între 8 săptămâni și un an au voie să participe.

Un alt concurs și promit că nu vă mai spun mai multe detalii, vă las pe voi să le descoperiți la Baby Expo. Știți voi că părinții se laudă de obicei când piticii fac primul pas? Ei, la Baby Expo și mersul de-a bușilea se premiază – la linia de start se pregătesc “așezați pentru alergarea de viteză” 72 de bebeluși.
Totul pentru pici
M-am luat cu tot felul de concursuri și am uitat să vă spun partea cea mai importantă poate. Așa cum ne-am obișnuit, la Baby Expo avem o groază de firme, care mai de care mai faine, cu produse pentru cei mici. De la firme cu hăinuțe, până la bănci cu depozite speciale pentru pici sau firme cu mâncare pentru bebei, toate pentru copii.
Recapitulăm da?

Baby Expo
www.babyexpo.ro
26, 27 și 28 noiembrie (vineri, sâmbătă și duminică)
Program
–          Vineri și sâmbătă 10.00 – 20.00
–          Duminică 10.00 – 17.00
Tarife Adult : 10 lei/adult – Copil : gratuit
Vineri și sâmbătă pentru orice bilet cumpărat între 18.00 și 20.00 vine cu o invitație cadou!

Surse foto: milylilyrose/ Flickr.com și bettina n/ Flickr.com.