Ce aveți de gând să faceți duminică, 31 octombrie, între 12.00 și 13.00? Nu,  “Mă plimb” și “Mă odihnesc” nu sunt răspunsuri corecte și nici “Mă joc cu cel mic!”- deși la asta mai greu renunțăm, dar e caz de forță majoră!
Chemați în ajutor bunicii și prietenii ca să facă totul în locul vostru, pentru că timp de o oră trebuie să fiți ochii, urechile și mai ales click-urile pe un singur site: Napati.ro.
Motivul? V-ați dat seama până acum – REDUCERI speciale de Halloween. Și nu oferte care trec ușor neobservate, ci de 50% la toate hăinuțele organice de pe site, în limita stocului disponibil. Trebuie doar să comanzi între 12.00 și 13.00 și musai să folosești codul promoțional NPTI50HAL.
Napati Romania
Trick or treat?
Doar “treat” pentru că nu păcălim pe nimeni, doar vă spunem că așa cum ne hrănim sănătos și când vine vorba de copil acest lucru este pe prim plan, aceeași viziune ar trebui să o avem și despre hainele pe care piticii pe poartă. Că doar nu vrem să îi acoperim cu tot felul de materiale ce conțin chimicale, nu? Noi v-am mai povestit despre hăinuțele organice și beneficiile acestora.

TOP – Propuneri UrbanKid.ro

Venim și cu propuneri, nu de alta, dar ne-am gândit că poate o să vă încurcați în atâtea produse frumoase și colorate. Așadar, avem top 9 propuneri UrbanKid, câte 3 pentru fiecare categorie de produse de la Napati – Copii 0 – 2 ani, Fetițe și băieți 2- 6 ani și Copii de peste 6 ani.
Copii 0 – 2 ani
Pantalonași protecție scutec
1 – Pantalonași protecție scutec – Țin de cald la burtică și protejează bebelul să nu se ude. În plus, partea bună vine abia acum – datorită funcției naturale de auto-curățare a fibrelor de lână, pantalonașii sunt igienic curațati de la sine.
Preț fără reducere – 58 – 68 RON, în funcție de mărime. Îl puteți cumpăra de aici.


Rochiță de lână
3 – Rochiță de lână – Dacă aveți micuțe domnișoare ele trebuie să știe și că există un buzunar mare în lateral unde pot să își păstreze toate lucrușoarele de valoare.
Preț fără reducere – 166 – 199 RON. O puteți cumpăra de aici.


Pijămăluța în dungi Piguin
4 – Pijămăluța în dungi Piguin– Nu puteam să nu alegem și ceva cu dungi! Plus că are căciulița inclusă.
Preț fără reducere – 90 RON. O puteți cumpăra de aici. Mai tineți minte că am pozat și noi in pijamaua asta?


Fetițe și băieți 2 – 6 ani
Jachetă de lână
1 – Jachetă de lână – Dintr-o lână foarte fină, jacheta are nasturi din nuci tagua care o fac extrem de ușor de îmbrăcat și dezbrăcat. Are și glugă mare și buzunare aplicate.
Preț fără reducere – 216 – 266 RON. O puteți cumpăra de aici.


Căciulă cu urechi
2 – Căciulă cu urechi – Nu știu dacă e valabil pentru toți micuții, dar de multe ori nici nu vor să audă de căciulă. Ei bine cu modelul acesta nu au cum să scape de ea, pentru că are șnur de legat și nu poate fi dată jos decât de mami sau de tati.
Preț fără reducere – 94 RON. O puteți cumpăra de aici.


Pantaloni de camuflaj
3 – Pantaloni de camuflaj – Camuflajul este alcătuit din… surpriză… mai multe animale, deci nu se va plictisi nimeni, niciodată încercând să le descopere pe toate.
Preț fără reducere – 155 RON. Îi puteți cumpăra de aici.


Copii de peste 6 ani
Bluză cu mânecă lungă
1 – Bluză cu mânecă lungă – Pe dedesubt ca să țină de cald, ca atare sau ca pijama pentru nopți frumoase – poate fi folosită oriunde și oricum.
Preț fără reducere – 69 – 113 RON, în funcție de mărime. Poate fi cumpărată de aici.
Pernă cu bărcuță
2 – Pernă cu bărcuță – “Vine somnul, bine-mi pare, eu adorm pe pernă moale!”
Preț fără reducere – 126 RON. Poate fi cumpărată de aici.


Bermude
3 – Bermude – Ce poate să fie mai plăcut decât să te miști liber în niște bermude colorate și moi?
Preț fără reducere – 58 – 71 RON, Pot fi cumpărate de aici.


Recapitulăm?

Cine? www.Napati.ro
Ce? Reducere de 50% la toate hăinuțele
Când? Duminică, 31 octombrie, între 12.00 și 13.00
Cum? Introducând codul NPTI50HAL

Spor la shopping online!
Noi am văzut deja câteva lucrușoare numai bune de cumpărat, voi pe ce ați pus ochii?