aplicatii iphone copii
Dacă-i luni avem aplicații pentru iPhone (sper că v-am obișnuit deja cu acest lucru 🙂 ) Începem săptămâna cu trei aplicații, una cu dinozauri (pe care am descoperit-o în urma interviului cu Alex Lăpușan) și alta cu prințese, ultima fiind una pentru iPad, aplicație cu mai multe puzzle-uri cu flori, numai bună pentru a ne aduce aminte că vine primăvara.

Micile prințese și, de ce nu, micii cavaleri, se vor distra la maxim cu aplicația Princess Puzzle. În primul rând ea vine cu 20 de ilustrații una mai colorată ca alta. Apoi, imaginea prinde viață doar atunci când bucățile puzzle-ului sunt aranjate corect, până în acel moment background-ul fiind unul alb negru.
Un puzzle “tehnologizat” compatibil cu Phone, iPod touch și iPad care costă 0.99$.
Princess Puzzle

Cui îi plac dinozaurii mâinile sus! Jigsaurus vine cu 25 de specii de dinozauri… descompuși. Odată ce termini de lipit piesele pentru o specie de dinozaur, vei putea trece la următoarea. Și tot așa până când cei mici vor știi cum arată toate cele 25 din aplicație.
Aplicația Jigsauruspoate fi instalată pe Phone, iPod touch și iPad, prețul ei fiind de 0.99$.
Jigsaurus

60 de flori frumos colorate ne așteaptă pe ecranul iPhone-ului. Copiii, zic eu, vor fi mai mult decât încântați mai ales când vor afla că sunt mai multe grade de dificultate: există și variante doar cu 6 bucăți de lipit, dar și varianta în care o poză este “ruptă” în 120 de piese.
Cum ecranul iPad-ului este senzitiv, tot ce trebuie să facă micuții este să-și dea seama care unde se potrivește și apoi să tragă de bucățelele de fotografii astfel încât să formeze imaginea finală. Și dacă există momente lipsite de inspirație când ei nu-și pot da seama deloc care trebuie să fie fotografia din final, aplicația are și o opțiune (Peek) prin care ei sunt ajutați să vadă poza inițială.
Floral Puzzle Lite poate fi descărcată gratis din AppStore și este o aplicație pentru iPad. Atunci când cei mici vor reuși să adune toate bucățile din toate cele 60 de fotografii ale variantei Lite, ar trebui să treceți la varianta cu 106 imagini noi. Aceasta din urmă costă 0.99$.
Floral Puzzle HD Lite
Alte aplicații cu puzzle-uri mai știți?

N-ai iPhone? Cumpără acum de aici:
iPhone 4 – 16GB –
iPhone 4 – 32GB –

Sursă foto principală: david owen/ Flickr.com.