aplicatii iphone copii
Abecedar… mai țineți minte Abecedarele noastre? Unde căutam poze colorate și abia de găseasm câteva care să ne atragă atenția? Vremurile s-au schimbat și parcă nici expresia “pe vremea mea” nu mai are același impact.
Limba engleză am început să o învăț prin clasa a II-a, tot dintr-o carte urâtă care culmea mai era și extrem de uzată, trecută fiind prin mâinile colegilor mai mari, căci toate manualele erau oferite de școală.
Cum învață kinderii de azi literele? Noi v-am mai povestit despre aplicații de iPhone și acum am mai descoperit niște super aplicații, realizate de A Modern Eden, care vin în ajutorul părinților ce vor să îi învețe pe cei mici engleza.
iPhone Moms & Dads citiți mai jos:
aplicatie pentru copii
C is for Cow
Aplicația merge pe iPhone, iPod touch și pe iPad. Fiecare literă are ca și corespondent un nume de animal, așa că picii vor reține mult mai ușor.
Există două modalități de a utiliza aplicația. Prima – care oferă literele în ordine alfabetică, pentru a-i face pe kinderi să rețină și a doua, în care literele nu au nicio ordine prestabilită, modalitate prin care cei mici exersează ce au învățat înainte.
Cel mic poate apăsa pe litera aleasă pentru a o auzi. Dacă apasă din nou pe ecran, ei vor auzi din nou litera cu pricina și în plus se aude și numele unui animal, fundalul fiind imaginea respectivului animal. De exemplu “A is for antelope.”
În total, există 26 de litere, cu tot cu un corespondent nume de animal.
Cât costă? 0.99 dolari.
aplicatie educativa pentru copii
Speak, Piggy!”
“Speak, Piggy!” este o altă aplicație din AppStore numai bună de încercat pentru primele cuvinte în engleză, dar diferită fața de cea de mai sus. Animăluțele sunt prezentare în funcție de habitat. De exemplu, animăluțe care stau pe lângă casa omului, cele care cresc în fermă sau cele care trăiesc la Polul Nord. În total, sunt 25 de specii de animale pe care kinderul le va învăța, cu o simplă mișcare a degetului pe ecranul unui iPhone sau iPad.
Prețul aplicației este tot de 0.99 dolari.
Așadar, iPhone Moms & Dads… ce aplicație îl ține cel mai ocupat pe kinderul vostru când pune mâna pe telefon?

N-ai iPhone? Cumpără acum de aici:
iPhone 4 – 16GB
iPhone 4 – 32GB