unde ne distram cu cei mici iarna
V-am povestit despre patinoarele din București, acum vă spunem că până și mall-urile sunt pline de locuri de joacă pentru cei mici. Bine, recunosc că-mi fac și mie cu ochiul multe dintre locațiile special amenajate pentru pici și dacă nu ar fi paznicii care nu mă lasă nici în ruptul capului să mă joc cu toate minunățiile de acolo, sigur, sigur mă vedeați și pe mine printre copii. 🙂
Revenind la lucruri serioase: dacă vreți să vă duceți prin mall-uri, nu de alta dar știm și noi că e perioadă de cumpărat cadouri (apropo de asta, fiți cu ochii pe noi pentru că vom avea o mulțime de idei de cadouri atât pentru cei mai mari, cât și pentru cei mai mici 🙂 ) aveți locuri de văzut cu picii.

Sun Plaza

De exemplu, în Sun Plaza Moșul împarte cadouri de ceva vreme, mai precis în fiecare zi, până pe 24 decembrie, pe Moș Crăciun îl găsiți generos la Sun Plaza.
Tot aici cei mici se vor distra cu personajele de poveste din Tărâmul Zânelor, un loc magic unde copiii vor crea decorațiuni de Crăciun pe care le pot lua acasă pentru a împodobi brăduțul.

Băneasa Shopping City

O altă “bucățică” din terenul de joacă București se află la Băneasa Shopping City. Aici, pe 18, 19 și 26 decembrie avem atelier de pictat globuri și decorațiuni pentru brad. Evenimentele pentru cei mici nu se termină, pentru că pe 2 ianuarie se organizează Revelionul Copiilor, unde picii se vor distra mai mult decât o fac părinții pe 1 ianuarie.
Voi ați fost până acum la evenimente pentru pici? Cum vi s-au părut?
Dacă nu ați reușit să ajungeți, la care v-ar plăcea să mergeți?
Sursă foto: CappiT/ Flickr.com.