Nu vă păcălim, suntem aceeași oameni serioși, vorbim de Moș Crăciun. Ne-am gândit că în ultimii ani tot circulă o veste cum că el nu există. O fi din cauza crizei economice, nu știm nici noi exact, dar cum credem în adevăr și vrem să fie cunoscut de toată lumea –  îl aducem pe Moșu!
Da, da, chiar la voi în casă! Citiți cu atenție că nu-i de glumă! Nu de alta, dar Moș Crăciun a vorbit cu noi și avem planuri mari.
Am primit zilele acestea un mail de la Polul Nord (ce credeați că acolo nu există internet?) și am primit ca și cadou de Crăciun în avans o adresă de mail nou-nouță – PovesteaMosului@UrbanKid.ro. Și asta nu este tot. Moșul ne-a promis că în seara de 23 decembrie va veni la un copil cuminte. Am negociat și înțelegerea sună cam așa:

  • Trebuie să ne scrieți o poveste de Crăciun, care să aibă minim 5 rânduri, maxim 20
  • Dacă vreți să îi aratați Moșului cât de mult au crescut picii voștri, așteptăm și poze de la ultimul Crăciun, kinderi în roșu, lângă bradul plin de globulețe, ei pe lângă cadouri sau cum i-ați mai fotografiat voi la ultimele Sărbători de Iarnă
  • Povestea o trimiteți apoi la adresa:


Echipa UrbanKid.ro și Moș Crăciun vor citi poveștile și cea mai frumoasă câștigă. Premiu – vizita Moșului acasă la voi, în seara de 23 decembrie!
Toate poveștile vor fi strânse într-un ebook special pentru Sărbătorile de Iarnă pe care îl vor primi cadou de la noi toți cei care sunt abonați la newsletter. Ca să nu mai spunem că vor fi puse la loc de cinste și în atelierul Moșului.
Termen limită – 15 decembrie, dată la care vom anunța adresa la care se oprește pentru o scurtă vizită cel mai iubit bătrânel din lume!
Poate vă întrebați de ce Moș Crăciun vine pe 23 la voi și nu pe 24? Păi, simplu – copiii au început deja să-l cheme la întâlniri, serbări, petreceri sau acasă și nu poate ajunge în același timp la toată lumea. Dacă nu mă credeți vizitați și voi VreauMosCraciun.com și veți vedea că încă de pe acum au început să fie trimise scrisorile electronice către Polul Nord.
Așteptăm așadar povești frumoase de Crăciun! Promitem că prima poveste pe care o primim va fi și prima din ebook-ul de Crăciun, așa că ar fi cazul să vă grăbiți.
PS – Nu uitați să ne lăsați adrese de contact și numele kinderilor în mail-uri. 🙂
Spor la scris povești!
Concursul se adresează doar celor care locuiesc în București!
Sursă foto – Meshaphoto/ Flickr.com
UPDATE: Concursul s-a terminat astăzi (15 decembrie)! Vă mulțumim mult pentru poveștile frumoase pe care le-am primit pe mail și pentru pozele cu picii 🙂
Sper să nu vă supărați pe noi, dar vom reveni pe 20 decembrie cu anunțul prin care spunem care e adresa la care se oprește Moș Crăciun pe 23 decembrie și cu eBook-ul pe care vi l-am promis.