casa satya
Despre Casa Satya noi am mai scris. Ne-am gândit să vă reamintim că este un loc numai bun de mers cu piciul pe o vreme mohorâtă. 🙂
Localul este la câteva minute de mers pe jos de Victoriei și, cu toată agitația din centrul Bucureștiului, primul cuvânt care-ți vine în minte când faci primul pas la Satya este: relaxare! Fie că ai venit pentru a savura un ceai, fie că ai aflat de minunatul masaj ayurvedic sau de bazinul Samadhi, aici vei găsi cu siguranță liniștea pe care ai căutat-o.
Masaj ayurvedic
Prima dată când am auzit de el am ridicat din sprâncene. Nu aveam încredere în masaje, mai ales că am trecut prin experiențe deloc frumoase în trecut când m-am dus la diverse saloane de masaj, așa că, sceptică fiind, nu am vrut să-l încerc. Asta până când prietenii m-au convis și am descoperit pe propria piele cum e mesajul de la Satya.
Cei de aici spun că este un masaj care te ajută la armonizarea energetică. Nu știu dacă energia mea a avut nevoie sau nu de armonizare, dar relaxarea a fost cuvântul cheie la final.
Așadar, mămicilor, ce poate fi mai frumos decât o ieșire între mămici la un ceai bun, care să se lase la final cu un masaj?
Bazin Samadhi
Recunosc, eu nu l-am încercat, dar mi s-a spus că este genial. E vorba de un bazin de mică adâncime (30 cm) cu apă foarte sărată şi încălzită exact la temperatura corpului, ce este acoperit de o structură piramidală. Cum apa este sărată, veți pluti, iar „experiența” inedită este una recomandată atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Deci, îți poți lua prichindelul să vă relaxați împreună.
ceainarie satya
Ceainărie
Sunt mare fană a ceaiurile și dacă aud de o ceainărie bună la celălalt capăt la Bucureștiului, as face fericită un drum de câteva ore bune, numai să fiu sigură că la final mă așteaptă un ceai bun. Nu este cazul la Satya pentru că, așa cum v-am spus și mai sus, este unul dintre puținele localuri pe care le găseșți chiar ușor și nu sunt departe de centrul orașului, iar ceaiurile sunt delicioase.
restaurant satya
În cazul în care vreți să mâncați ceva bun, tot Satya e răspunsul! Numai răsfoiți un pic meniul și veți afla că bucatele de aici sunt 100% bio și realizate după rețete din ayurvedice și dacă tot ați ajuns, nu trebuie să plecați fără ca cei mici să savureze o prăjitură!
PS – M-am luat cu povești despre atmosfera de aici și am uitta să vă spun că la Satya nu se fumează! 🙂
Voi ați fost până acum la Satya? Cum vi s-a părut?

Satya
Adresă: Bulevardul Banul Manta, nr 25
Telefon: 0788 788 111
Satya.ro

Sursă foto: Satya.ro.
[nggallery id=85]