telefoane firefly
De câte ori ai avut neînțelegeri cu cel mic din cauza faptului că el vrea un telefon mobil și tu te gândești că acest lucru implică mult prea multe responsabilități pentru el și prea multe riscuri pentru tine?
Am descoperit și noi de curând un model de telefoane mobile ce este special realizat pentru copii. Este vorba de FireFly, un celular perfect pentru a avea contact 24 din 24 cu cei mici și în același timp aveți cum să controlați îndeaproape fiecare apel al lor. De exemplu, dacă ai voștri nu au mai mult de 8 ani și vă este teamă ca nu cumva persoane necunoscute să ia legătura cu ei, puteți să le blocați orice apel necunoscut, atât pentru apelare, cât și pentru primire. Dacă vreți să vorbească la telefonul mobil doar cu voi și cu bunicii, puteți face și acest lucru, totul din meniul telefonului FireFly.
firefly telefoane mobile pentru copii
Mama sau tata
Ați vrut vreodată să aveți setat un buton special pe telefonul vostru mobil prin care să îi apelați pe cei cu adevărat importanți în viața vostră? Cei mici au două astfel de butoane pe telefoanele FireFly – unul situat în partea de stânga jos cu numărul de telefon al mamei, iar celalalt prin care este apelat tăticul. Și asta fără abonemante de date, căci telefoanele sunt comercializate doar cu o cartelă prepaid, costul fiind diferit în funcție de numărul de minute pe care voi îl alegeți.
La final venim și cu o veste nu tocmai bună. Spunem asta pentru că, din păcate, modelele nu au ajuns și pe piața de la noi. Asta în ciuda faptului că firma a fost fondată în 2003 și încă de atunci a lansat telefoane mobile pentru kinderi. Vă ținem însă la curent și promitem că imediat ce se va lansa la noi, vă vom anunța.
Ai voștri au un telefon? Când le-ați luat primul mobil?