iphone kid
Dacă săptămâna trecută, am scris despre aplicații destinate graviduțelor, acum vă povestim despre două aplicații pentru cei mici.
Prima le explică celor mici ce este de făcut pentru a traversa strada în siguranță și a doua este pentru prichindeii care vor să devină pompieri când vor fi mari.
Loris and the Runaway Ball
Aplicația este prima realizată de cei de la Pointed Stories și este realizată special pentru piticii care au început să se joace în spatele blocului cu vecinii ori prietenii. Îi învață, practic, ce este de făcut dacă, în timp ce se joacă cu o minge, aceasta ajunge accidental pe stradă.
Noi zicem că este o lecție extrem de importantă pentru cei mici și că, oricât de mult le-ar explica părinții, niciodată nu strică să existe o explicație în plus. Dacă aceasta este sub forma unei aplicații colorate pentru smartphone cu atât mai mult, căci cei mici țin minte mai bine un lucru amuzant decât o discuție fața în față cu doi adulți.
Mai precis, despre ce este vorba în aplicația cu pricina? O poveste foarte scurtă spusă de Lincoln (fratele mai mare a lui Loris) despre ce s-a întâmplat când mingea lui a ajuns în plină stradă. Piticul tău poate alege la cine să apeleze Lincoln pentru ajutor (tatăl lui sau un vecin pe nume Mrs. Seal). Fiecare alegere te duce la trei pagini distincte care explică ce se întâmplă până la final, toate trei explicând foarte clar că Lincoln trebuie să se asigure bine înainte să treacă strada.
Loris and the Runaway Ball
Loris and the Runaway Ball costă 1.99$ și este compatibilă cu iPhone, iPod Touch și iPad.
Kids Fireman
Kids Fireman este o aplicație realizată de Ducky Lucky Studio și spune povestea întâmplărilor în caz de incendiu. În comparație cu Loris and the Runaway Ball, aplicația este ceva mai interactivă, în sensul că cel mic va deschide un garaj unde găsește un camion și un cățel ce îi vine în ajutor, iar personajul principal este pompierul în pielea căruia trebuie să intre cel mic, care va conduce camionul, va putea porni ori opri sirena și multe altele, printre care va fi oprit din drum și pentru a salva o pisică ce nu mai vrea să coborare dintr-un pom.
Kids Fireman
Kids Fireman costă 1.99$ și noi spunem că este o surpriză plăcută pentru picii ce se visează pompieri. Funcționează pe iPhone, iPod Touch și iPad.
Află mai multe păreri despre cele două aplicații pe Tuaw.com.
Vouă ce aplicație vă place mai mult din cele două de mai sus?

N-ai iPhone? Cumpără acum de aici:
iPhone 4 – 16GB –
iPhone 4 – 32GB –

Sursă foto principală: ideotoylab.com.