urbankid
Și cum este motiv de bucurie și de laudă, noi, modești din fire cum ne știți deja, ne lăudăm nevoie mare ca să afle tot poporul (asta în cazul în care poporul nu știe deja) 🙂
UrbanKid.ro este un blog colectiv care își propune să reunească toate experiențele “părintești” și să recomande cititorilor locuri de joacă, parcuri, localuri, activități, evenimente, vacanțe sau jocuri – modalități de petrecere a timpului liber alături de cei mici” Asta spuneam noi atunci, de fapt Mihai Dragomirescu o spunea în numele UrbanKid.ro, și ne-am ținut de cuvânt ori s-a ținut de cuvânt, înțelegeți voi 😛
Acum, promitem să ne ținem de cuvânt mult timp de acum încolo și să venim zi de zi cu noutăți pentru voi și pentru kinderii voștri. Și peste un an să citiți un text ca acesta de față prin care să ne lăudăm din nou.
UrbanKid.ro are acum un pic peste un an. Cu alte cuvinte a început să meargă, să descopere ce este în jur și să învețe din ce în ce mai multe cuvinte.
“UrbanKid.ro se adresează părinților, mămicilor care stau cu copilul acasă, dar și părinților activi care lucrează și care înainte de a pleca spre casă se uită pe UrbanKid.ro, și îți aleg activitățile pe care vor să le facă împreună cu copilul/copii lor” Eh, ce spuneți? Ne-am ținut ori ba de cuvânt? Ori ne lăudăm siguri degeaba?

Citește tot interviul de Refresh.ro.