I Love Potty Training este una dintre cele mai bune aplicații pentru acei părinți care vor să-și învețe copiii cu olița! Nu spun eu asta, ci cei care au încercat aplicația și au văzut că a dat roade. De la un eBook interactiv pentru fetițe și băieți, jocuri colorate până la recompense, sfaturi și tot felul de șmecherii la care ar putea recurge părinții, aplicația le are pe toate! Și ca să vedeți că nu-i deloc de glumă, aplicația trimite la final, pe email, și o diplomă pentru cei care au reușit să se învețe cu olița.

Să le luăm pe rând, măcar pe cele mai importante: cartea de care vă spuneam este scrisă de Joy Berry și a fost un bestseller atunci când a fost lansată pe piață. Povestea este acum povestită de copii pentru copii și conține tot felul de scene interactive. Există o poveste pentru fetițe și alta pentru băieței și fiecare are un personaj principal și un cățel sau un pisoi, animăluțe care încep să vorbească, odată ce a fost atins ecranul iPhone-ului.
Există și o secțiune unde odată ce copiii au folosit olița, se poate semnala acest lucru. Totul se realizează foarte ușor și vă ajută apoi prin a ține minte un fel de „jurnal”. Pe lângă opțiunea de tip „jurnal” există și o secțiune cu sfaturi și trucuri, toate bazate pe informațiile oferite de Joy Berry în cartea sa.
La final, atunci când copiii nu vor mai avea nevoie de aplicație, dacă apăsați pe „We’re Done, SEND DIPLOMA” veți primi pe mail diploma „Potty Training Diploma”. 😀

Aplicația costă 1.99$ și este compatibilă cu iPhone, iPod touch și iPad, dacă au instalat cel puțin iOS 3.1.3 sau o variant ceva mai nouă.
Cum vi se pare aplicația I Love Potty Training?

N-ai iPhone? Cumpără acum de aici:
iPhone 4 – 16GB –
iPhone 4 – 32GB –