haine pentru alaptat
Iarna, în parc, de exemplu, nu e tocmai o minunăție să rămâi cu spatele gol în timp ce copilul e la sân…
Știu și că mai toată lumea are un singur răspuns la problemele de mai sus: cămașă! Ok, totul este rezolvat pentru moment, numai că, vedeți voi, nu tot timpul se poate purta o cămașă. În primul rând pentru că la un moment dat te cam plictisești și-ți vine să arunci toate cămășile pe care le-ai avut vreodată în garderobă și în al doilea rând pentru că nu ai cum să asortezi cum se cuvine la o pereche de pantaloni sport o cămașă cu rever…
Acestea fiind spune, cred că o să primiți cu zâmbetul pe buze vestea că există îmbrăcăminte specială pentru mămicile care alăptează. „Ce e aia?” Sunt niște bluzițe sau rochițe normale care au un fel de deschizătură ascunsă în dreptul pieptului care permite atașarea copilului la sânul mamei. Nu se lasă cu spate sau mijloc gol, bluză ridicată sau situații care nu-s confortabile pentru mămici.

Mama a găsit întâmplător într-un magazin un tricou special pentru alăptare. Arată ca un tricou normal, dar când trăgeai de decolteu într-o parte pieptul rămânea acoperit de stratul interior de material, cu excepția unei mici porțiuni care permitea copilului să se atașeze la sân. Practic, puteam alăpta oriunde acum fără să arât prea multă piele, povestește Iulia, mămica ce face astfel de hăinuțe.

Știu că veți întreba de prețuri, pentru că probahil aveți senzația că hainele costă o leafă întreagă. Ei bine, o rochiță costă mai puțin de 100 de lei. Cum vi se pare? Nu-i așa că e foarte ok prețul?
Descoperiți modele pe Eusibebe.ro.
Cum vi se pare ideea acestor hăinuțe?