scrisoare mos craciun
Nu avem zăpadă afară, în casă nu avem bradul plin cu globulețe și beteală (apropo de asta braduții în ghiveci sunt la ofertă promoțională până la final de noiembrie: de la 399 lei sunt doar 299 lei) dar se apropie decembrie, luna cea mai iubită de copii, pentru că toți știu că este luna cadourilor.
Și cum nu ne dorim să lăsăm pe ultima sută de metri scrisoarea către Moș Crăciun, noi ne-am gândit să vă dăm câteva sfaturi de pe acum, să fim convinși că este una cât mai bună pentru a primi apoi fix ce v-ați dorit și ce ați cerut.
Aș începe cu cel mai important lucru: scrisoarea trebuie să fie scrisă ori de către copii (dacă sunt destul de măricei încât să știe să scrie) ori de părinți, dar cu cei mici lângă ei, dar musai să fie sinceră. Dacă nu veți spune adevărul, atunci clar Moșul se va prinde și se va supăra. Nu trebuie să vă lăudați sau să listați toate faptele bune pe care le-ați făcut pe parcursul anului, dar nici să uitați să povestiți câte ceva despre ele.
Apoi nu e frumos să cereți cadoul și să spuneți că v-ați supăra dacă nu primiți fix ce ați cerut. Poate că Moș Crăciun nu are în fabrica de jucării chiar ce ați cerut voi ori poate că el consideră că altceva o să vă aducă mai multe zâmbete. Veți vedea că are dreptate și că așa o să fie, dacă Moșul decide asta, credeți în el!
Trecând peste asta însă, eu zic să încercați să-i compuneți o compunere sau o poveste Moșului. Cred că se va bucura tare mult să citească una originală. Printre atâtea scrisori în care toți copiii cer câte ceva, voi veți oferi, iar asta este ceea ce contează în luna decembrie.
Îi puteți trimite scrisoarea prin Poștă, la adresa:

Santa Claus Main Post Office
Tähtikuja 1, FI-96930 Napapiiri
Tel. 020 4523 120
Fax. 016 3481 418
joulupukinpaaposti(at)posti.fi
www.santaclaus.posti.fi

Voi v-ați pregătit scrisoarea pentru Moș Crăciun?
Sursă foto: klipsch_soundman/ Flickr.com.