Așa se fac că v-am făcut o listă cu ce filme pentru copii rulează în cinematografe astăzi:
Cinci eroi de legendă – o aventură plină de surprize în care aflăm povestea unor eroi speciali. Lumea este ameninţată de Pitch, un spirit diabolic, iar cei cinci eroi de legendă trebuie să-şi unească forţele pentru prima dată ca să protejeze speranţele, credinţa şi imaginaţia copiilor din toată lumea.
Clopoțica și Secretul Aripilor – Clopoţica a făcut un pas în Pădurile Iernii, un loc misterios, unde ea nu poate trăi fiind o zână însorită, dar unde își găsește sora. Cele două zâne din teritorii diferite descoperă în scurt timp secretul aripilor magice: sunt surori, amândouă având originile în plânsetul aceluiaşi bebeluş.
Ho Ho Ho 2 – Ema este o fetiţă sătulă de viaţa din orfelinat si are norocul să găsească într-o zi un bilet de loterie câştigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână şi numai de către un adult…
Hotel Transilvania – un hotel de 5 stele al lui Dracula este locul unde se adună monştrii şi familiile lor se pot simţi în largul lor. Fiica lui Dracula împlinește 118 de ani, iar petrecerea ia o cu totul altă întorsătură atunci când în hotel pășește și un om…
Despre multe dintre filme v-am mai povestit și sper să apucați să le vedeți pe toate. Rulează în cinematografele din Cinema City toate și puteți alege unul la care să ajungeți chiar astăzi.
Vizionare plăcută! 🙂
Sursă foto: edenpictures/ Flickr.com.