Când afară e atât de cald că nici geamul deschis nu ne vine să-l ținem sau când aveți senzația că o zi trebuie “lenevită” de la cap la coadă, atunci se simte nevoia de un film.
Am căutat, ne-am interesant, am vizionat și am ajuns la concluzia că 4 sunt filmele care rulează acum în cinematografe și pe care le puteți vedea alături de întreaga familie.

Regatul secret 3D – Epic

Filmul este bazat pe o carte pentru copii, scrisă de William Joyce. Și pentru că este vorba despre o poveste pentru copii, evident că acțiunea filmului este o bătălie dintre bine şi rău, care are loc în pădurile unui regat din vremuri de demult apuse. Totul devine și mai interesant atunci când o tânără se trezește ca prin magie în acest univers secret și trebuie să dea o mână pentru a-l salva.

Turbo 3D

Povestea este tare faină: un melc de grădină dorește să fie cel mai rapid melc din lume. Un accident, în care mai, mai că-și pierde viața îi oferă o viteză mare, iar Turbo devine primul melc din lume care participă la una dintre cele mai celebre curse de maşini, Indianapolis 500.

Sunt un mic ticălos 2 – Despicable Me 2

Îl mai știți pe Gru? Dar pe cele trei fetițe adorabile? Lucrurile se schimbă în noul film, ba chiar Minionii se apucă de cântat, pe limba lor, dar sunt așa de nostimi că nici nu mai contează faptul că nu se înțelege o iotă din ceea ce spun.
De data aceasta, fetele lui Gru sunt în căutarea unei mămici, iar Gru, în loc să facă fapte rele, s-a reprofilat pe lucruri bune.

Aventuri din Zambezia

În mijlocul Africii, se află un uimitor oraş al păsărilor, numit Zambezia, și condus de Sekhuru. Kai este un şoim naiv care părăseşte postul de observaţie împotriva dorinţelor tatălui său pentru a se înrola în trupele de apărare, numite “Uragane”, antrenate cu măiestrie de Ajax să străbată cerul în apărarea Zambeziei. Șoimul împreună cu prietenii lui vor avea nevoie de toate abilităţile lor de zburători şi de o uriaşă doză de diplomaţie pentru a salva oraşul…

Toate filmele rulează acum în cinematografele din toată țara, iar dacă mai știți altele care merită recomandate așteptăm cu drag comentarii.
Sursă foto: Paul/ Flickr.com.