Inițial, aș fi fost tentată să spun că filmul este destinat mai degrabă copiilor care au împlinit deja 7 ani, însă nu e tocmai așa, mai ales că personajele negative lipsesc cu desăvârșire, iar despre violență nici nu se pune problema. Cu toate acestea, e de menționat faptul că cei mici ar trebui să aibă cel puțin 4 ani pentru a gusta toate glumele.

Despre ce este vorba în Hotel Transilvania

Dracula s-a decis că cel mai bine pentru Mavis, fiica sa, este să stea departe de oameni pentru că aceștia sunt răi, așa că a construit Hotelul Transilvania, hotel de 5 stele unde orice monstru se poate simți în largul său.
Atunci când Mavis împlinește 118 de ani e rost de petrecere, așa că toată lumea este invitată, numai că la petrecere își face apariția și un… tânăr care se trezește printre tot felul de monștri care mai de care mai simpatici și mai gălăgioși.

Pe lângă glume, muzică și culori vii, în plan secund vine și ideea libertății de alegere pe care părinții le-o oferă sau nu copiilor, întrucât Dracula i-a promis fiicei sale Mavis că la vârsta de 118 ani va avea voie să viziteze orașele pline de oameni.

Eu am văzut filmul în variantă 3D subtitrată, dar am înțeles că există și posibilitatea de a alege varianta dublată în română pentru copii. Biletul costă până în 30 de lei pentru părinți, ceva mai puțin pentru cei mici, iar filmul rulează în toate cinematografele Cinema City: București, Arad, Bacău, Baia Mare, Cluj, Constanța, Iași, Târgu Mureș și Timișoara, detalii pe site-ul oficial.
Ați văzut animația? Cum vi s-a părut?
Surse foto: imdb.com.