Nu a fost chiar așa, dar am zis să vă povestesc aici despre el, poate vă conving și pe voi să mergeți cu cei mici, pentru că este un film potrivit pentru oricine de văzut înainte Sărbătorilor de Iarnă. De ce spun asta? Pentru că îl avem și pe Moș Crăciun, dar el nu este personajul principal, îl avem și pe Iepurașul de Paște, pe Moș Ene, Zâna Măseluță și pe Jack Ger, un personaj nu tocmai întâlnit pe la noi, dar după ce veți vedea filmul cu siguranță că o să vă rămână în memorie.

Despre ce este vorba în film?

Există patru gardieni ai copiilor, care au grijă de mai multe lucruri din viața celor mici: Zâna Măseluță care are o mulțime de alte zâne ce adună dințișorii de lapte și lasă cadouri, Moș Ene ce vine cu visele frumoase și nu lasă coșmarurile să invadeze nopțile copiilor și este un spirit de care trebuie să te ferești, în ciuda înfățișării lui care nu dă nimic de bănuit, pe Iepurașul de Paște ce ne aduce cadouri și ouă încondeiate și Moș Crăciun despre care chiar nu cred că este cazul să vă mai spun ce face.
Personajul negativ este Bau Bau sau The Boogieman cum este prezentat în film. Acesta vrea să aducă frica printre copiii care nu mai cred în cei patru gardieni despre care vă povesteam ceva mai sus.
Al cincilea gardian ales este Jack Ger, ce aduce distracția prin zăpadă și gheață, iar cei cinci luptă împotriva lui Bau Bau.

Este potrivit pentru copiii mici?

Eu zic că da. Avem lupta între forțele binelui și ale răului, dar ca în orice poveste finalul este unul fericit, iar alte scene nepotrivite pentru copiii mici nu sunt.
Foarte important de știut este însă faptul că filmul este unul 3D, așa că pentru a nu obosi prea rău ochii copiilor ce nu sunt obișnuiți cu pelicule 3D.

Unde vedem filmul?

Eu am fost la Cinema City, unde este în program și acum și cred că va mai fi o perioadă bună. Rulează și în varianta dublată în română.

V-am convins să mergeți să vedeți filmul?
Sursă foto: imdb.com.