Dacă vi se face dor din când în când de un film văzut în cinema, atunci zilele acestea aveți de ce să vă bucurați alături de întreaga familie, pentru că în cinematografe rulează Turbo 3D, un film la care putem alege varianta dublată în limba română dacă mergem cu cei mici și care este recomandat, zic eu, copiilor de peste 7 ani, dat fiind faptul că este 3D și că este un film de aventură.

Scurt preview al filmului

Theo sau Turbo este un melc de grădină cuminte, care are însă un vis măreț: acela de a fi cel mai rapid pilot de curse din lume, precum eroul lui, Guy Gagne. Turbo își dorește așadar cu tot sufletul să fie rapid și să poată concura la diverse competiții de viteză.
Turbo 3D
După un accident ciudat, în care melcul de grădină a fost prins în compresul de supraalimentare a unei mașini de curse, fuzionându-i-se ADN-ul cu un amestec respirabil de nitrox, acesta primește puterea unei viteze incredibile, fix precum o mașină. Totul devine și mai real atunci când ochii melcului de grădină luminează la fel la farurile mașinilor, cochilia sa devine capotă și tot așa. De aici și până la a-și transforma visul în realitate nu mai e decât un pas, așa că Turbo participă la una dintre cele mai celebre curse de maşini, Indianapolis 500.
Ce se întâmplă până la final nu vă spun pentru că stric surpriza filmului, dar vă las cu trailerul oficial Turbo pe Cuca.UrbanKid.ro.
Filmul îl puteți vedea în toate cinematografele Cinema City din țară.
Surse foto: imdb.com.