Din 21 iunie avem un nou film pentru copii în cinematografe: Universitatea Monștrilor, un film care ne învață că și monștri pot fi simpatici și emotivi.
Animația ni-i readuce pe ecran pe simpaticii Mike şi Sully, monștri deja vedete din animaţia premiată “Compania Monştrilor” sau ”Monsters Inc”.
De data aceasta povestea ne spune cum Mike Wazowski și James P. Sullivan nu au fost mereu prieteni nedespărțiti și cum la început nu doar că ei nu erau amici, dar nici nu se puteau suporta.
Monsters University1
Cei doi au fost excluşi din Programul de Ţipat din cauza rivalităţii dintre ei și sunt obligați să se înscrie la un nou program din cadrul universității pentru a fi primiţi din nou în programul mult dorit. Cum formează o echipă deja, monstruleții devin prieteni de nedespărțit și trec prin peripeții de neuitat.
Trailerul oficial Monster University îl puteți vedea pe Cuca.UrbanKid.ro.
Monsters University2
Filmul se lasă cu hohote de râs atât din partea copiilor, cât și din partea părinților, este făcut de Disney Pixar și regizat de Dan Scanlon. Durează 110 minute și îl puteți vedea în cinematografele CinemaCity din București și din Ploiești subtitrat. Pentru program, prețuri și detalii vă las cu site-ul CinemaCity.ro.
Vă duceți la film?
Surse foto: disney.ro.