Începutul de săptămână e uneori greu, dar vă propunem astăzi un film la care să ajungeți de mână cu cei mici, asta dacă ai voștri au peste 7 ani –asta pentru că animația despre care vă povestesc astăzi este în engleză și rulează pe deasupra și în format 3D, format care oferă o viziune fantastică asupra poveștii, dar care poate deveni uneori obositor pentru ochi.
Revenind la poveste, desenul animat ne spune despre o familie care trăiește într-o cavernă în perioada cretacică. Capul familiei încearcă să îi învețe să le fie teamă de necunoscut, ba chiar că schimbarea este un lucru rău și despre aventură nici nu se pune problema, întrucât aceasta nu poate aduce decât rezultate nedorite.
the_croods
Povestea începe atunci când peștera care le este casă este distrusă, iar toată familia descoperă ceea ce se află dincolo de pereții acesteia. Acestea este doar începutul, căci în viața lor vine și mai aventuroasă odată ce Guy vine în prim plan cu focul și pantofii.
Lăsând la o parte multele situații comice, glumele și imaginile care ne fură privirea și povestea în sine este minunată. Asta pentru că ni se arată încă o dată importanța evoluției și necesitatea noului în orice peisaj.
Ca să vă faceți o idee despre cum arată animația am urcat trailerul oficial The Croods pe Cuca.UrbanKid.ro.
the croods
Filmul îl puteți vedea în Sun Plaza, la CinemaCity, seara de la ora 18 și 20 de minute.
Ați văzut filmul până acum?
Sursă foto: facebook.com/TheCroods.