Filmele simpatice și desenele animate cuminți sunt numai bune de văzut acasă, dar din când în când o ieșire la cinema nu strică, ba chiar este binevenită.

Regatul Secret sau Epic, după denumirea lui originală, este un film bazat pe o carte pentru copii, scrisă de Willian Joyce. Ca orice poveste frumoasă destinată celor mici, acțiunea este de fapt o bătălie de proporții dintre bine și rău, numai că de data aceasta totul are loc în pădurile unui regat din trecut.

O tânără se trezește înconjurată de personaje bizare care o ajută să salveze ținutul secret, dar și lumea în care trăiește aceasta, dar mai multe despre subiect descoperiți din trailer-ul oficial, urcat pe Cuca.UrbanKid.ro – locul unde adunăm toate desenele animate cuminți și filmele pe care cei mici trebuie să le vadă.

epic

Regatul Secret este un film 3D, de aceea cred eu că cei mici cu vârsta de până în 7 ani ar mai trebui să aștepte un pic până să vadă filmul, întrucât poate fi foarte obositor pentru aceștia să fie atenți la întreaga poveste în format tridimensional. Imaginile sunt însă incredibile, iar faptul că filmul este 3D îți dă senzația că ești parte din poveste și că și tu ajuți binele să câștige în fața răului. Partea foarte bună este că filmul este unul dublat în română.

Puteți să vă bucurați de o seară cu eroii din Regatul Secret în toate cinematografele Cinema City din București sau din țară, programul complet îl găsiți pe site-ul cinemacity.ro.

Surse foto: imdb.com.