Ice Age 4: Continental Drift aș spune că este o peliculă care va încânta mai mult adulții decât copiii, pentru că sunt multe efecte speciale care te țin cu adevărat în priză și care nu te lasă să pierzi nici măcar câteva secunde din film. Dacă mai pun la socoteală faptul că este un film în format 3D, atunci aș spune că ai voștri ar trebui să fie destul de măricei pentru a ajunge la film, întrucât formatul tridimensional se poate dovedi a fi foarte obositor pentru cei mici.
Cu toate acestea, de reținut este că ultimul film Ice Age este unul la care TREBUIE să ajungeți, vei râde mult, veți trăi aventurile odată cu personajele principale și veți sta cu sufletul la gură de fiecare dată când se întâmplă ceva.

Despre ce este vorba în film

Trio-ul fantastic (format dinManny, Diego și Sid) pornește într-o aventură care aduce cu cea o mulțime de alte aventuri, după ce un întreg continent este în derivă. Cei trei sunt separați de restul turmei și în loc de barcă folosesc un iceberg, iceberg care îi conduce spre cele mai ciudate întâmplări, întâlniri cu tot felul de creaturi și mai ciudate. Curaj, explorare, acțiune și necunoscut! Cam așa aș putea descrie pe scurt acțiunea filmului.

Unde vedem filmul?

În cinematografele CinemaCity, numai că vă sfătuiesc să fiți cu mare băgare de seamă pentru că pelicula a fost lansată de ceva timp și e posibil ca ea să nu mai ruleze în toate cinematografele. Vă sfătuiesc însă cu mare căldură să căutați (pe site-urile oficiale, bineînțeles) online și să vedeți filmul, chiar merită.
Vă las și cu trailerul oficial Ice Age 4: Continental Drift, urcat pe Cuca.UrbanKid.ro.
PS: a primit nota 6.6 pe imdb.com.
Ați văzut deja filmul? Cum vi s-a părut?
Surse foto: imdb.com.