Se spune că sunt anumite cărți ce trebuie citite după vârsta de 30 de ani și alte cărți de care te bucuri doar când ești copil. Cam așa se întâmplă și cu filmele, dacă pe unele le poți înțelege atunci când ești adult, pe altele le savurezi cu poftă doar când ești copil.
Am adunat mai jos câteva dintre filmele faine pe care, credem noi, orice copil de până în 13 ani trebuie să le vadă.
1 – The Muppet Movie (1979)
Nimeni nu va uita cântecul “The Rainbow Connection”, iar filmul ne învață despre importanța prieteniei, în plus este amuzant, are muzică bună și e plin de lucruri de învățat despre dragoste.

2 – Toy Story (1995)
Este un film de căpătâi pentru cei mici, mai ales că este vorba despre jucării, iar dacă punem la socoteală și faptul că jucăriile prind viață, atunci și imaginația celor mici va fi una mai dezvoltată.

3 – How the Grinch Stole Christmas! (1966)
Din când în când, toată lumea va întâlni un Grinch în viață, așa că ar trebui să știe toată lumea de unde a pornit totul. În plus, filmul este perfect de văzut mai ales în preajma Sărbătorilor de Iarnă.

4 – Beauty and the Beast (1991)
Poate deveni filmul lor preferat din toate timpurile, în plus îi învață cât de important este sufletul cuiva și nu înfățișarea.

5 – Finding Nemo (2003)
Aventură și poveste văzută cu sufletul la gură de toată lumea. Filmul chiar nu are nevoie de nicio prezentare, plus că universul peliculei îi face pe cei mici să creadă că orice este posibil.

6 – Pinocchio (1940)
Cât de important este să spui adevărul mereu? Explică Pinocchio pe înțelesul tuturor, iar povestea este și una dintre cele mai emoționante pe care noi le știm.

7 – The Sound of Music (1965)
E un film clasic, ce e musai de văzut și când ești mic, dar și când crești. Desigur, înțelegi cu totul altceva din el atunci când ești adult, dar are o frumusețe aparte în orice moment al vieții îl descoperi.

8 – The Lion King (1994)
E o animație superbă și chiar dacă probabil se va lăsa cu lacrimi de tristețe în timpul filmului, este unul dintre cele mai emoționante și frumoase filme din istoria Disney.

9 – Miracle on 34th Street (1947)
Un alt film despre Crăciun care demonstrează tuturor cât e de important să avem cu toții sufletul bun și să îi ajutăm pe alții.

10 – How to Train Your Dragon (2010)
E un film mai nou, dar ce poate fi mai frumos decât o poveste despre încredere oarbă și orizontul pe care îl are oricine în viață?

Vedeți mai multe filme pentru copii, dar nu înainte să ne spuneți ce filme au văzut ai voștri până acum în comentarii.
Sursă foto: ANSEL ELGORT♡/ weheartit.com.