Ohooo! Avem destul de multe, ideea e să… avem idei, iar pentru cei care sunt în pană de imaginație, am adunat noi mai multe ceva mai jos, după preferințe și ce aveți la îndemână, deși toate sunt extrem de simplu de făcut și distracția e garantată, pe cuvânt de onoare.

  • Casă din ziare! Nu din cutii, ci din ziare vechi. Se iau cele mai mari pagini din ziare, se rulează și acestea devin astfel pilonii de rezistență pentru o casă ce nu e tocmai stabilă. Îi punem cap la cap și cu un pic de lipici avem un fel de casă sau structura unei casei.
  • Un brelon din lego! Nu pot să cred că nu aveți piese de lego aruncate prin toată casa. E simplu să le dați o altă întrebuințare și e fun ca cei mici să aibă parte de cheia de la intrare agățată pe un breloc personalizat. Fie că găsiți o piesă de lego cu o gaură fie că o faceți chiar voi cu o foarfecă, această bucată de lego devine piesa principală pe care se pot adăuga alte și alte piese pentru un breloc unic, cum numai al vostru va fi.

  • Casa unui supererou! Aveți o figurină îndrăgită de cei mici? Haideți să-i oferim o casă. Aveți nevoie de un pahar mai mare sau un borcan și alte accesorii cu care a venit la pachet jucăria. Se adaugă și niște nisip și gata! Supereroul are casa lui.
  • Plantă în miniatură! Acesta este proiectul meu preferat, recunosc! Se ia plastilină sau pastă de modelaj fimo și se face un ghivechi mic. Restul e simplu: aveți de adăugat ceva pământ de flori și o sământă, una singură, din care va crește o floare.

  • Tricourile vechi devin noi! Cu un spray colorat. Nu avem nicio regulă, doar că la final e musai să ieșiți în parc cu propriile creații.

Voi aveți idei de alte activități de care să ne bucurăm când suntem cu cei mici în casă?
Citiți despre mai multe pe wired.com.
Sursă foto: wired.com.