curs handmade
Galeria Basil din București (de pe strada Popa Soare nr. 29, Sector 2) ne invită la un curs handmade pentru copii. Cursul are loc pe 18 februarie, între orele 10.30 și 13.30, și este destinat celor mai măricei, adică celor care au trecut de 8 ani.
Copii vor învăța să facă o brățară din lână și o broșă personalizată, ambele cu tot felul de inserturi din cultura noastră, cea marocană sau peruană.
Ce vor face mai exact pe lângă aceste două activități? Își vor face noi prieteni și se vor distra, dar vor învăța și ce înseamnă să ai răbdare și cum din două mâini pot ieși lucruri personalizate și extrem de frumoase pe care le pot păstra toată viața drept amintire.
Nu vă mai rețin mult și vă mai spun că atelierul costă 100 de lei, bani în care sunt incluse și toate materialele necesare activităților, iar înscrierile au loc până mâine inclusiv, deci până pe 14 februarie, așa că ar trebui să vă grăbiți un pic dacă vă face cu ochiul atelierul. Vă puteți înscrie la 0726113494 sau cursuri [@] galeriabasil [.] ro – persoană de contact Luminița Vasile.
Vă las cu mai multe detalii despre curs pe site-ul oficial al Galeriei Basil.