Dacă ați dat click pe “citește mai mult” credem noi că sunteți de părere că site-urile sunt mai ok, nu de alta dar vă aflați pe UrbanKid.ro.
Serios acum, noi suntem convinși că online-ul a devenit mâna dreaptă a părinților de ani de zile. Nu doar că găsiți tot felul de informații despre toate subiectele care vă trec prin cap, găsiți răspunsuri la orice întrebare și de cele mai multe ori dați și de părinți care cred în aceleași lucruri precum voi, dar puteți face asta oricând, la orice oră din zi și din noapte.
Unde mai pui că toate aceste informații sunt gratuite și că nu trebuie să se mai ducă nimeni la chioșcul de ziare pentru a cumpăra revista preferată care iese pe piață o dată la nu-știu-cât timp.
În plus, există link-urile, adică surse alternative de informare. Dacă cel care scrie textul simte că ceva nu este complet vă va duce întotdeauna spre un alt site care explică mai bine subiectul abordat, iar asta este la fel de valabilă și în comentarii, pentru că de multe ori voi, părinții care ne citesc, ne ajutați cu tot felul de alte informații ajutătoare și cu întrebări care ajung puncte de plecare pentru articolele noastre.
Cel mai fain lucru este însă altul. Mă refer la punctele de vedere diferite. Dacă am greșit veodată sau dacă am scris despre ceva lăudănd acel lucru și unii nu au fost de acord am primit feedback de la voi, am primit răspunsurile în timp real și am putut avea un dialog cu oricine, indiferent de localitate.
Singurul beneficiu care-mi vine în minte acum cu privire la revistele “offline” este sentimentul de carte, sentimentul că vreau să merg în colțul meu favorit din casă și pentru jumătate de oră să-mi citesc revista preferată fără să mă deranjeze nimeni, să mă pierd printre pagini și să las un semn de carte la articolul care mi-a plăcut cel mai mult.
Voi dacă ar fi să alegeți între reviste și site-uri ce ați alege și de ce?
Sursă foto: basykes/ Flickr.com.