povesti pentru copii isteti
Toți piticii de peste 6 anișori, părinții și bunicii sunt așteptați sâmbătă de dimineață (de fapt nu chiar așa de dimineață pentru că totul începe la ora 11:30) la Sala ArCuB la distracție.
Aici se organizează evenimentul “Povești pentru copii isteți”, pe care oricât de mult aș dori să-l pot explica pe scurt parcă nu reușesc, pentru că spectacolul este destul de complex și include o multitudine de experiențe pentru pitici, astfel că nu-i pot cuprinde “esența” într-o singură sintagmă.
În primul rând copiii se întâlnesc cu tot felul de personaje: Magicianul Zăpăcit, Profesorul de joacă sau Clovnul Şugubăţ.
Apoi, se vor organiza mai multe activități, vorba aia după “pofta” copilului. Magicianul vine să predea o lecție de magie, Profesorului Ştie-Tot oferă explicații pentru tot felul de curiozități și de instrumente ale aborigenilor, “Povestea cămilei rătăcite” este un spectacol de teatru inspirată din folclorul arab şi Povestea hoţului care strigă “HOŢII!”este un alt spectacol inspirat din folclorul românesc.
La toate acestea se adaugă multe concursuri și alte surprize.
Dacă v-am făcut curioși atunci trebuie să știți că biletele pot fi cumpărate de la Casa de Bilete ArCuB (situată pe Sala Batişte nr. 14) și costă 10.60 lei.