După cum v-am mai spus, mâine, adică sâmbătă, 6 noiembrie, are loc eveniment de eveniment – “Sunt părinte în era digitală. Cum mă descurc?
Ne-am gândit însă că poate nu sunteți din București și vă este mai greu să ajungeți, și poate ați vrea să aflați direct de la UrbanKid.ro câteva lucruri despre rețelele sociale, mai precis despre Facebook.
Toată lumea vorbește de furturi de identitate atunci când vine vorba de faimoasa platformă de socializare. Poate și din această cauză programele de control parental au luat amploare în ultimul timp.
E drept că atunci când auziți de blocarea accesului la anumite site-uri prin intermediul unor cuvinte cheie deja vă gândiți să dați un search pe Google, just in case, poate veți avea nevoie de așa ceva pe viitor?
Dacă piticul meu va accesa un site cu un conținut neadecvat?
Dacă va oferi informații personale?
Dacă va folosi internetul în exces și va deveni dependent de el?
Zic, să uităm de atâtea “dacă” și să o luăm pas cu pas. Ne ajută Facebook for Parents – un prgram educativ online pentru UrbanPărinții care vor să fie în pas cu ultimele noutăți ale rețelei sociale. Nu vă speriați dacă habar nu aveți de Facebook, pentru că programul oferă toate informațiile de care aveți nevoie. De la cum să primești notificări pe mail de la foștii colegi de clasă, până la probleme de securitate și cum ar trebui să le faceți față.
În plus, puteți să vă abonați și la newsletter-ul Facebook for Parents – vi se vor trimite mail-uri cu cele mai noi rezultate ale cercetătorilor care lucrează în securitate online.
Sursa foto – The University of Tulsa/ Flickr.com