Pe de o parte o aplicație pe telefonul mobil nu ne permite și să ne jucăm așa cum am vrea cu animăluțele de companie, dar pe de altă parte ne scutește și de ceva muncă (de scos cățelul afară, de curățat în urma pisicii etc.)
Baby Animal World este o aplicație tare frumos colorată care vine cu o mulțime de lucruri noi și interactive pentru micuți și de care nu te poți plictisi prea ușor. Copiii vor învăța despre animale, sunete și culori în trei limbi: engleză, rusă, greacă și, evident, română.
Ce e și mai distractiv este că toate animalele pot fi colorate după bunul plac chiar din aplicație. Cu alte cuvinte, dacă piticul vostru va face un cățel albastru, îi puteți explica faptul că un cățel nu poate fi albastru decât dacă cineva l-a vopsit și apoi să-i povestiți care sunt culorile adecvate. Fără cărți de colorat irosite, fără hârtii aruncate și toate în timp ce din telefon se aud diverși termeni în engleză sau în greacă ori în rusă și apoi în română. 🙂
Fiți atenți mai jos:

Baby Animal World costă 0.99$, este compatibilă cu iPhone, iPod touch și iPad, dacă au cel puțin iOS 4.0 și puteți încerca mai întâi varianta gratuită pentru a vă convinge că merită și cea plătită.

N-ai iPhone? Cumpără acum de aici:
iPhone 4 – 16GB –
iPhone 4 – 32GB –