Pentru a epuiza toate subiectele legate de Paște (mai aveți câteva zile și gata, promitem că după sărbătoare nu o să o ținem mult întrebându-vă cum ați petrecut și ce înseamnă Paștele pentru voi) ne-am gândit că nu ar prinde rău să vă oferim câteva poze cu cele mai draguțe ouă încondeiate. Poate vă inspirăm, poate vă amuzăm sau poate doar vă facem să vă uitați pe o galerie de imagini cu cele mai frumoase ouă de Paște.
Dacă mai aveți idei sau link-uri ori fotografii le așteptăm ori aici, la comentarii, ori pe pagina noastră de Facebook ori pe mail la hello@UrbanKid.ro, unde vă este mai ușor. Nouă tare mult ne-ar plăcea să punem de o galerie cât mai mare cu ouă de Paște colorate cât mai frumos chiar de voi împreună cu cei mici și peste ani de zile, copiii să intre pe site și să se poată mândri cu ouăle făcute de părinții lor.
În cazul în care sunteți prea grăbiți astăzi, pentru că știm și noi că în cele mai multe companii de la noi nu se lucrează ori e zi scurtă, fugiți acasă și poate ne trimiteți după Paște o poză cu picii la masa de sărbătoare, pe noi tot aici ne găsiți. 🙂
Știți voi zicala care începe cu “Vorba lungă….”? drept urmare, vă las cu fotografii:
Surse foto: terren in Virginia/ Flickr.com, StSaling/ Flickr.com, mymodernmet.com, marthastewart.com, auyongcheemeng/ Flickr.com, woodrew/ Flickr.com, rd.com, fun-gallery.com.
[nggallery id=109]